A bőség elérése könyv

ÚJ!!!

Nyomtatott, 120 oldal

Fejezetek

 1. Bevezető
 2. Nincs X faktor!  Vagyis nem genetikus az, hogy valaki képes elérni a bőséget az életében, vagy sem. Persze mindenkinek vannak hozott mintái, ezek azonban leküzdhető dolgok, és képes vagy Te is elérni a bőséget. Nem kell, hogy gazdag családba szüless, vagy jó helyen legyél jó időben, vagy a szerencser csillagod épp ragyogjon. Megmutatom, hogyan tudod te is elérni a bőséget az életedben. 
 3. Mekkora a világod? Ez egy fontos kérdés. Ha ugyanis még csak elképzelni sem tudod, milyen az, amikor bőségben élsz, akkor nem lesz könnyű azt megvalósítani. 
 4. Mit jelent pontosan a bőség? Egy vizonylag egszerű módszert mutatok neked ahhoz, hogy elindulhass a bőség felé. Ebben a fejezetben van egy kis házi feladat, amit bárki meg tud csinálni. És meg is kell csinálni. Még az öreganyám is képes rá a 89 évével. Ez az első lépés!
 5. Bőség kontra szűkösség Kell, hogy ismerd a különbséget, és észre vedd, amikor szűkösségben gondolkozol. Van egy klassz technika, amelyet naponta használva képes leszel tovább menetelni a bőség felé. 
 6. PAZAROLJ! Megdöbbentő, és nem is úgy értem, ahogy első pillantásban gondolnád. De mégis, kell egy nagyon laza hozzáállás a pénzhez, fizikai dolgainkhoz, hogy beinduljanak az "áramlások". Amikor valaki gyűjtögető életet él, vagyis mindent bespájzol és semmitől sem képes megszabadulni, akkor sosem lesz képes valódi bőséget elérni az életében. Ennek a rossz szokásnak a leküzdéséről szól ez a fejezet. 
 7. Tudsz-e másoknak valóban segíteni? Amennyire segítesz másoknak, olyan mértékben fogsz magadnak is segíteni. Ez egy érdekes jelenség. Ebben a fejezetben részletesen kifejtem, mit is kell csinálni, hogy ebben is profi legyél. 
 8. Tervezz bőségben! A milliomosok ezzel amódszerrel tervezik a pénzügyeiket. Ezt érdemes megismerned!
 9. Viselkedj a zsenik szintjén! Sokan azt gondolják, hogy zseninek születni kell. Azonban egy kutatás kimutatta, hogy megvannak azok a jellemzők, amelyek minden zseniben közösek voltak. A jó hír, hogy ezeket a jellemvonásokat bárki elsajátíthatja, ha egy kicsit - és tényleg kicsit - gyakorolja őket. A kulcs, hogy mindegyik jellemvonást fejlesztd magadban! Itt a lista a zseni jellemvonásokról!
 10. A bőség szabályai: Összegezve itt van 10 szabály, amely a bőség eléréséhez kell, és amelyeket neked is követned kell. 
 11. Utószó

Bőség!

4 000 Ft